Crvena jabuka na američko-kanadskoj turneji!

by ruj 28, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Pet godina nakon posljednjeg gostovanja u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, jedna od najpopularnijih grupa u regiji, Crvena jabuka, 6. listopada započinje američko-kanadsku turneju u okviru koje će održati 12 koncerata.

Druženje sa obožavateljima

Grupa predvođena legendarnim pjevačem Draženom Žerićem Žerom, a uz čije pjesme su rasle mnoge generacije, uz čije stihove su se dogodile mnoge ljubavi i nezaboravni trenuci, najavljuje druženje sa svojim obožavateljima na koncertima u najvećim gradovima Sjeverne Amerike:

6.10. NEW YORK
7.10. TORONTO
8.10. OTTAWA
9.10. VANCOUVER
11.10. PHOENIX
12.10. LOS ANGELES
13.10. SAN JOSE
14.10. CHICAGO
(koncert je rasprodan)
15.10. WASHINGTON D.C.
19.10. MIAMI
20.10. ATLANTA
21.10. ST LOUIS

Ulaznice za koncerte mogu se kupiti OVDJE.

Crvena jabuka prošlog je vikenda nastupila u Bosanskom Brodu, a zatim i u novoj Gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu zajedno sa Sergejem Ćetkovićem, a prije velike turneje bend će održati koncerte u Bjelovaru (Dan grada Bjelovara – 29.9.) i Mariboru (30.9.).

U prodaji je CD “Greatest Hits Collection” Crvene jabuke

Album donosi 19 od mnogobrojnih fantastičnih hitova tog sastava koji danas uistinu predstavlja pravu glazbenu i kulturnu instituciju – jednu od naših najvećih. Tvoreći presjek čitave studijske diskografije tih velikana regionalnog rocka, ovu kompilaciju čine pjesme iz svih faza njihova rada: od “Bježi kišo s prozora” s njihovog prvog, čuvenog eponimnog albuma “Crvena jabuka”, preko “Nekako s proljeća”, “Sanjam te” i “Tvoga srca vrata”, pa sve do najnovijih hitova, kao što su “Imam neke fore” i “Dolly Bell”. Takva nevjerojatna dugovječnost najbolje je svjedočanstvo trajne veličine ovog u svakom pogledu kultnog benda čitave regije.