Colonia objavila pjesmu na španjolskom jeziku!

by srp 11, 2019Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Otkako je grupa Colonia prije dvije godine predstavila novu pjevačicu Ivanu Lovrić, ne prestaju iznenađenja i novosti iz studija grupe koja je poznata po postavljanju novih trendova na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni.

Ovih dana iznenadili su obožavatelje i objavili španjolsku verziju svog posljednjeg singla “Bésame” čiji su spot nedavno snimili u Barceloni.

“Španjolska verzija je vani! Prvi put sam sudjelovala u nastanku teksta i to baš na španjolskom.”, ponosno je objavila je pjevačica grupe Colonia na svom Instagram profilu.

“Ivana, vatrena si!”
“Predobra pjesma, podsjećaš na Shakiru.”
“Nemam riječi, luda pjesma, grupa sve bolja i bolja!”

Ovo su prve reakcije obožavatelja na spot koji je objavljen na službenom YouTube kanalu Colonije.

A da je objavljivanje pjesme na stranom jeziku itekako dobar potez, pokazalo se protekli vikend na koncertu grupe Colonia u Medulinu na kojem su, osim domaćih obožavatelja, prisustvovali i turisti iz Nizozemske koji su apsolutno poludjeli za zvukom Colonije.

“Kad hrpa Nizozemaca pjeva ‘Najbolje od svega’ onda znate koliko je sati!”, radosno je s obožavateljima ovo iskustvo na Instragramu podijelila Ivana Lovrić.
Ovoga ljeta Colonia ima užurbani radni tempo pa rijetko stignu odmoriti i uživati u moru i sunčanju.

“Zaključao sam studio i idem napokon na odmor, nakon izuzetno napornog rada što u studiju, što na terenu. Pjesma mi se popela na vrh glave jer smo snimili i englesku verziju, tako da od sada planiram sa suprugom Valerijom slušati samo zrikavce i šum valova negdje daleko od svih.”, poručio je autor i producent Boris Đurđević.
“Ove godine mi je ljeto počelo jako rano i to u Barceloni. Puno se radilo, ali i uživalo. Definitivno planiram nastaviti u tom tonu, a obzirom da imamo koncerte duž cijele obale neće baš biti teško naći vrijeme i mjesto za uživanje”, zaključila je uvijek nasmijana i vedra Ivana Lovrić.