Podijeli objavu
Foto: Šibenski portal

Veliko finale jubilarnog desetog CMC festivala u subotu je okupilo trideset i sedam izvođača koji mnogobrojnu publiku u Vodicama nisu ostavili razočaranom.

Red pjesme i plesa uz dozu dekoltea Lidije Bačić i Nives Celzijus, najiščekivanijih pjevačica na pozornici koliko se moglo zaključiti prema komentarima iz publike, trijumfirao je pečenim janjetom koje su na pozornicu iznijeli bend Madre Badessa i Tonči Huljić koji je večeras osvojio nagradu za izuzetan autorski doprinos – piše Šibenski portal

– Odlučio sam i ja vas počastiti – kazao je Huljić i zapjevao ‘Šta se to čuje’ dok je ekipa na pozornici rezala janje i dijelila ga oduševljenoj publici.

Hitom godine CMC festivala proglašena je pjesma Bezimeni mlade i talentirane Mie Dimšić, dok je najizvođač legendarni Željko Bebek koji je kazao da u Vodicama uživa kao doma.

Šibenski slavuj Marko Škugor sinoć je nastupio prvi put, a osim njega ‘domaće boje’ branili su Tribunjac Mile Perkov i klapa Godimenti koja je nastupila s Jasminom Stavrosom. Na festivalu je zapjevala i zgodna Miljevčanka Ivana Lovrić, pjevačica popularne Colonije koja je nakon revijalnog dijela održala veliki koncert.

Pred brojnom publikom nastupile su legende poput Dražena Zečića, Nede Ukraden, Đanija Stipaničeva i Renate Sabljak, Borisa Novkovića, Vladimira Kočiša Zeca, Mate Bulića, Rajka Dujmića, Klape Cambi, Minee, a od novijih i mlađih imena pjevali su Adrijana Baković, David Temelkov, Denial, Diogen, Domenica, Domestikus & Maraaya, Emina Arapović i šibenska Klapa Romansa, Ina, Jessica, Kim Verson, Lovre Lučin, Mejaši, Mia, Minea, Mladen Grdović, Neda Ukraden, Nina Donelli feat. Milo Stavros , Tragovi, Tri mušketira i Trio gušt.

Cijelu galeriju fotografija pogledajte na Šibenskom portalu.