CMC festival i sljedeće godine u Vodicama 12. i 13. lipnja!

by lis 23, 2019Domaća glazba, Festivali, Izdvojeno, Vijesti

CMC televizija kao i proteklih godina nastavlja suradnju s Gradom Vodicama i Turističkom zajednicom grada, a s ponosom najavljujemo kako se vidimo u Vodicama i 2020. godine kada će po 12. put biti održan CMC festival – 12. i 13. lipnja.

Kroz svih 10 godina, koliko se CMC festival održava u Vodicama, u ovaj najljepši grad na obali Jadrana dolazile su najveće regionalne glazbene zvijezde. Nabrojimo samo neke: Severina, Magazin, Marko Perković Thompson, Željko Bebek, Prljavo kazalište, Goran Bare i Majke, Parni valjak, Alen Islamović, Jelena Rozga, Sergej Ćetković, Hladno pivo, Mia Dimšić, Opća Opasnost… Organizacijski i produkcijski riječ je o jednom od najvećih festivala domaće glazbe u regiji koji je postao i nezaobilazno mjesto brojnim turistima tijekom ljetnih dana. Već sada traju pripreme za 12. izdanje festivala, a u prvim mjesecima 2020. godine bit će poznato više detalja. I ovoga puta bit će objavljen natječaj za pjesme koje će biti izvedene na CMC festivalu u Vodicama 13. lipnja na glavnoj festivalskoj pozornici. Dvodnevni festival svim posjetiteljima omogućuje besplatan ulaz, a osim revijalnog festivalskog dana bit će održan niz događanja i koncerata nekih od najvećih glazbenih zvijezda današnjice i to na dvije pozornice.

Foto: Andrej Smolić/Live Studio

Upišite 12. i 13. lipnja 2020. godine u svoje kalendare, planirajte godišnje odmore i pripremite se za najveći tulum na Jadranu – 12. CMC festival Vodice 2020.