CMC festival: Debitantica Ina na festival vodi svoj tim za nebo

Podijeli objavu

Sarajevska umjetnica Ina Hamzić objavila je spot za svoj drugi singl, pjesmu “Tim za nebo”. Tekst i glazba djelo su Azura Jahića, koji ujedno potpisuje i aranžman i produkciju ispred svog studija Spectrum. S ovom pjesmom Ina će debitirati na CMC festivalu u Vodicama, 9. lipnja.

Režiju i montažu spota potpisuje Arnej Misirlić s kojim je Ina surađivala i na snimanju prvog spota za pjesmu “Sve”. Za styling je bio zadužen dizajner Milan Senić dok hair styling potpisuje Studio EN, a make up Maja Talović. Spot je specifičan zbog ‘first person’ kadrova koji su deautomatizirali percepciju svakodnevnih radnji, te na zanimljiv način predstavili Inin pogled na pojavnost. Mladalačke, zaigrane, ljetne, ljubavne scene snimane su na dvije lokacije – u Sarajevu i na Blidinju.

U spotu se pojavljuju i modeli Ajla Kazaferović, Soraja Čehić, Adnan Kazaferović i Halid Gušo. Zanimljivo je da su isti modeli sudjelovali i u prvom Ininom spotu. U ulozi Ininog partnera našao se Jasmin Drinjaković, bosanskohercegovački model s inozemnom karijerom.

U ožujku prošle godine, Ina je objavila spot za svoju prvu pjesmu “Sve”, kojim je dospjela i na MTV Adriu. Ljubiteljima dobre klupske svirke, Ina je poznata kao lead vocal u cover bandu Open Mind Group, a kazališna publika može je vidjeti i na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo, u glavnoj ulozi mjuzikla “Cabaret”. Paralelno sa studijem Povijesti umjetnosti i Komparativne književnosti, Ina je svoj glazbeni put gradila kroz angažmane u različitim bendovima i suradnjama s eminentnim glazbenicima.