Podijeli objavu

Prošle su godine prvi put nastupili na Slavonija festu CMC 200 i oduševili publiku. Iza ovih Slavonaca je itekako uspješna godina koja im je donijela i nagradu Porin za najboljeg novog izvođača. Zlatko Turkalj Turki im je dodijelio nagradu radijske emisije Music Pub i proglasio Fluentes grupom godine 2018., a novim pjesmama i dalje osvajaju radijske postaje.

“Prošle godine smo se odlično proveli, bilo nam je lijepo, publika fantastična, produkcija vrhunska i imamo dojam da je to bio uvod u sve ono što nas je dočekalo 2018. godine. Baš se veselimo nastupu i ove godine na CMC 200, odsvirat ćemo dvije nove i jednu staru pjesmu. Nadam se da ćemo se opet dobro provesti i da ćemo upoznati još više ljudi”, kaže Goran Bošković, frontmen Fluentesa.

Od prošlog festivala do trećeg izdanja predstavili su novu pjesmu “Napokon” na Zagrebačkom festivalu, a njoj je prethodio još jedan uspješan singl “Kraj”. Nedavno su objavili i novu pjesmu “Prava ljubav” koja je postala prava ljetna poslastica.

Počeli su i zajedno kao bend raditi na pjesmama što je jedan ogroman korak prema boljem i kvalitetnijem radu.

“Ove godine imamo hrpu koncerata, nakon Slavonija festa imamo koncert u Našicama, a potom predstavljamo novu pjesmu te se nadamo da ćemo 2019. godine, možda na jesen, snimiti ostatak albuma. Još nemamo naziv, ali za sada je Fluentes broj 2”, istaknuo je Bošković i uputio poziv svima onima koji će doći 24. i 25. kolovoza na Slavonija fest CMC 200:

Na ovogodišnjem festivalu 24. i 25. kolovoza u tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu nastupit će brojna glazbena imena. Na Rock maratonu prve večeri nastupaju Jall Aux Yeux, The Siids, Bang Bang, Jeremiah’s, Divlji dječak, Chaos Addict, Republika i headlineri Kojoti i Divlje jagode. Druge večeri na istom mjestu nastupaju Neki to vole vruće, Fluentes, Artan Lili, Opća Opasnost, Teška industrija, Emir & Frozen Camels, Flyer, Pravila Igre, Komuna i headliner Bajaga & Instruktori.