Claptone na pozornici Culture Cluba Revelin

by kol 16, 2017Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Čovjek koji samom pojavom izaziva oduševljenje, nakon odličnog prošlogodišnjeg koncerta vraća se večeras u Revelin.

Gostovanje jednog od najpopularnijih, pa i najkontroverznijih DJa današnjice, Claptonea zakazano je za petak, 18. kolovoza u Revelinu. DJ koji samom pojavom i maskom ptice, misterijom koju oko sebe gradi, brojnim nastupima po svim svjetskim klubovima, a onda, naravno i glazbom koju donosi, stvara vjernu publiku po cijelom svijetu. Tako se s razlogom može reći da je njegov prošlogodišnji nastup bio jedno od najvećih ljetnih koncerata koje su upravo domaći oduševljeno posjetili.

Od trenutka kada izađe na stage Revelina, publiku uvodi u neku vrstu glazbenog transa, putovanje rubovima mašte, istraživanje ritma i melodije kakvo rijetko koji DJ danas može priuštiti publici. Među poznavateljima elektronske scene moglo se i prije gostovanja čuti, da je gotovo čudo da ga je kreativni tim Revelina uspio bukirati, jer je jedan od najtraženijih DJ-a današnjice.

Odmah u subotu se nastavlja “Mystery Weekend” u Revelinu, a na scenu se postavlja produkcija show-a “Secret – Illumina”, koja je u svom prvom prikazivanju oduševila i unijela dašak novosti u tvrđavu Revelin. Event na kojem svakog gosta očekuje maska i razotkrivanje tajne u par činova, uz odličan glazbeni mix DANCElectric Philipea.

Mistični vikend u Revelinu zbilja nudi jedan posve novi pogled klupske scene u Hrvatskoj.