Podijeli objavu

Sezoni u Revelinu se ne nazire kraj, još brojna kvalitetna gostovanja su pred nama, a upravo sada je pravo vrijeme da nabavite vaše ulaznice u uredu Revelina po PROMO cijeni!

Društvo koje su domaći zavoljeli od prvog seta u Revelinu i koji svake godine naprave zabavu koja se prepričava ostatak godine, stiže ovog rujna na još jednu glazbenu poslasticu.

Svima dobro poznat Fedde Le Grand, rezervirao je 28. rujna za gostovanje u Revelinu. Samo u uredu Revelina možete pronaći promo cijene ulaznica, stoga požurite, jer ponuda za sve ulaznice vrijedi do isteka zaliha.

Claptone je prvo ime u rujnu koje će gostovati u Revelinu, zabava pod maskama i odlična glazba koja je u svijetu tražena, dolazi u Dubrovnik. Budite brzi i potražite vašu ulaznicu u uredu Revelina.

Patrick Topping zatvorit će ovogodišnje izdanje Dancelectric Residency programa u Revelinu. Ulaznice 1+1 GRATIS za 100 kuna očekuju vas samo u uredu Revelina.

Program se nastavlja, zabava je nikad bolja, a provod svakog dana zagarantiran u Revelinu. Dođite, uživajte i zabavite se kao nikada.