Chui – Novi album, nastupi i ljetni odmor!

by lip 28, 2019Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Chuijevci privode kraju svoj novi album koji će svjetlo dana ugledati na jesen te odlaze na zasluženi ljetni odmor kojeg će rado prekinuti nekoliko puta zbog koncertnih nastupa koje obožavaju.

Tako ćete, tijekom ljeta, imati priliku Chui vidjeti i čuti na sljedećim lokacijama:

04.07.2019. Koprivnica – Fest jazza 2019. / 20:30 Chui i Jazz orkestar HRT-a
U slučaju lošeg vremena, koncerti će se održati u Domu mladih Koprivnica.
„Fest jazza Koprivnica 2019.“ međunarodni je ljetni open-air festival koji se ove godine održava jubilarni peti put te ćete i u ovogodišnjem izdanju moći ćete uživati u izvedbama izvrsnih europskih i svjetskih glazbenika. Prve večeri nastupit će jedna od najposebnijih hrvatskih grupa posljednjih godina: Chui zajedno sa Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije i projektom “Chui ovu glazbu” za koji su dobili nagradu Porin za najbolji jazz album 2018. godine. U slučaju lošeg vremena, koncerti će se održati u Domu mladih Koprivnica. Ulaz na sve programe je slobodan.

26.7. Rijeka – Sailor Seet & Salt Music Festival
Novi riječki festival “Sailor – Sweet & Salt Festival” na jedinstven način spaja znanost, umjetnost i popularnu kulturu te nakon prošlogodišnjeg premijernog izdanja slijedi i ovogodišnje održavanje festivala koji se realizira kao dio projekta ‘Slatko i slano’ u sklopu programa Rijeka – Europska prijestolnica kulture 2020.
26. srpnja program počinje od 20:00 sati i družimo se na Senjskom pristaništu (Luka Rijeka) gdje će se na pozornicu Sailora popet Chui.
Ulaznice u sustavu Entrio u pretprodaji 60 kuna, na dan festivala 80 kuna.

4.8.2019. Primošten – Super Uho festival
U svom šestom izdanju SuperUho se prisjeća festivala koji je kroz deset godina postojanja uvelike promijenio percepciju jazz glazbe u Hrvatskoj, te drastično promijenio strukturu publike na jazz koncertima na kojima je unatrag 15 godina počela prevladavati mlada, mahom studentska populacija. Tako će 10 godina nakon gašenja zagrebačkog NO Jazz festivala Primošten uživati u zvukovima nekih od najznačajnijih svjetskih imena jazz i, naravno, ne samo jazz glazbe, što znači da nas ove godine očekuje intimnije i akustičnije izdanje festivala.
Ulaznice su u pretprodaji, a više informacije potražite OVDJE.