Podijeli objavu

Svi koji vole dobru zabavu i pomicanje granica, timski su igrači, dobrodošli su u Changer zajednicu, koja stvara #fakat dobru stvar u Šibeniku.

U organizaciji Turističke zajednice grada Šibenika i agencije fakat. u Šibeniku će se od 23. do 26. kolovoza održati drugo izdanje Changera. U četiri dana Šibenčane i njihove goste očekuje bogati konferencijski i ulični multimedijalni program, a na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila Changer će dovesti zanimljiva imena regionalne i internacionalne glazbene scene.

U četiri dana održavanja, Changer će svojim posjetiteljima donijeti panele, radionice, predavanja i prezentacije čiji je cilj edukacija, motivacija i kreativni razvoj. Izniman konferencijski i multimedijalni program bit će nadopunjen iznimnom koncertnom ponudom. Tako će 24. kolovoza pozornica Tvrđave sv. Mihovila biti ispunjena vječnim hitovima Inner Circlea, zločestih dečkiju reggaea, dok se 25. kolovoza na pozornicu penje Darko Rundek – „Apocalypso Now“, a Changer će 26. kolovoza zatvoriti jedna od najvećih dama svjetske popularne glazbe – Jessie Ware.

Ulaznice za koncerte možete nabaviti isključivo preko entrio.hr te njihovih prodajnih mjesta. U Šibeniku se ulaznice u pretprodaji mogu kupiti u Ghetaldus optikama (Ante Šupuka 10, Vukovarska 10, V. Škorpika 23/Dalmare).

Osim dobre glazbe, edukacija, multimedije, u grad CHANGER donosi dobru vibru. Stvarajte je s changerima i pridružite se timu volontera u područjima HOSPITALITY, PR i LOCATION. Prijavite se na changer.hr