Changer Meetup – koncert Josipe Lisac prebačen na tvrđavu sv. Mihovila

by srp 25, 2017Koncerti, Vijesti

Zbog velikog interesa koncert Josipe Lisac, u petak 28. srpnja, premješta se na Tvrđavu sv. Mihovila s početkom u 21 sat!

Sve je spremno za jedinstveno turističko-kulturno događanje CHANGER MEET UP koje je zbog svog originalnog koncepta i programa Šibenik ove godine stavilo na mapu najzanimljivijih jadranskih destinacija. Zagrijavanje za susret najznačajnijih regionalnih nositelja promjena u poslovnom i umjetničkom svijetu započelo je u centru grada na nekoliko lokacija – od Rive i Poljane do Perivoja Roberta Visijanija – na kojima su Šibenčani i njihovi gosti mogli uživati u live nastupima Hrvatske funk delegacije te u koncertu grupe Abba Real Tribute uz bogatu eno-gastro ponudu. Trodnevna konferencija s brojnim popratnim sadržajima namijenjenim svim uzrastima, traje od 26. do 28. srpnja.

O velikom interesu za CHANGER MEETUP govori i činjenica kako je koncert Josipe Lisac, koji će se održati u petak 28. srpnja s početkom u 21 sati, prebačen na Tvrđavu sv. Mihovila.

Zanimljivo je i da u Šibenik dolazi friški dobitnik ovogodišnje Zlatne arena za glazbu, Nenad Sinkauza, koji je ovu prestižnu nagradu primio ove subote zajedno s bratom Alenom za film Goran Nevija Marasovića. On će održati besplatnu dječju radionicu Tvornica zvuka u sklopu programa CHANGER MEETUP PLAYGROUND.

Ipak, najveća atrakcija su gigantski luminarij Alana Parkinsona, pod nazivom PENTALUM na Poljani.