Podijeli objavu

“Zločesti dečki reggaea”, grupa Inner Circle, večeras su nam na Tvrđavi sv. Mihovila, u sklopu Changer-a, održali reggae night, a svi oni koji nisu bili i propustili ovo osvježenje i predivnu plesnu večer mogu samo žaliti. Inner Circle ove godine slavi 50 godina i možemo samo biti počašćeni što su ih proslavili s nama na najljepšoj pozornici na Jadranu.

Sjajna glazbena energija s Jamajke došla je do Šibenika i rasplesala nas uz hitove poput ‘Games People Play’, ‘Bad Boys’, ‘Sweat (A la la la la long), ‘Reggae Night’, ali i obrade slavnih Doorsa ‘Light My Fire’ te Ed Sheerana i Thinking Out Loud kao i, naravno nekoliko klasika Boba Marleya.

Inner Circle koji ove godine slave svoj 50-ti rođendan pokazali su nam da u njima itekako ima energije koja se vrlo lako i prirodno prebaci sa bine u publiku. Sjedeća mjesta u publici su već kroz prve taktove ostala gotovo prazna 🙂

Osim Inner Circlea, u Šibeniku će na Changer festivalu od 23. do 26. kolovoza nastupiti Darko Rundek s projektom “Apocalypso Now” te odlična Jessie Ware. Ovaj novi konferencijsko-glazbeni koncept, koji u Šibenik dovodi tehnološke, umjetničke i komunikacijske changere, najbolje opisuju tri riječi – multimedijalnost, inovativnost i promjena. Konferencijski dio Changera održat će se u povijesnoj šibenskoj vijećnici, dok će šibenska povijesna jezgra biti pretvorena u prostor svjetlosti i multimedije.

Changer je uključen i u platformu Priceless Croatia pa su VIP ulaznice za koncerte dostupne isključivo na priceless.com, a uključuju i dodatne pogodnosti na Tvrđavi. Osim VIP ulaznica, korisnici Mastercard® kartica na priceless.com mogu kupiti i iskustvo koje osim koncerta Inner Circlea uz open bar uključuje pristup reggae partyju inače zatvorenom za javnost ili večeru od pet sljedova na brodu usidrenom u Šibenskom kanalu te uživanje u koncertu Jessie Ware na tvrđavi Sv. Mihovila.

Redovne se ulaznice za koncerte, njih samo tisuću po danu, mogu kupiti u web dućanima na www.changer.hr i www.entrio.hr, gdje je za plaćanje Mastercard i Maestro karticama osiguran trajni early bird popust od 10%. Ulaznice su dostupne i na prodajnim mjestima sustava Entrio. U Šibeniku su to Ghetaldus Optika, Ante Šupuka 10, Ghetaldus Optika, Vukovarska 10 te Ghetaldus Optika, Dalmare, Velimira Škorpika 23. Mala količina ulaznica bit će dostupna i na blagajnama tvrđave Sv. Mihovil na dane koncerata.