Podijeli objavu

Koncertna senzacija, Četiri tenora, koji su u kratkom razdoblju osvojili mnoga srca svojim raskošnim vokalima najavljuju prvi album!

Uskoro će svi obožavatelji Četiri tenora moći uživati u njihovim glasovima još i više jer uskoro izlazi njihov prvi album s nastupa u Lisinskom. Tenori su u Lisinskom izazvali brojne ovacije i aplauze.

Na albumu iz Lisinskog će se naći svjetski klasici ‘Grande Amore’, ‘My way’, ‘O sole mio’, ‘Funiculi, funicula’, ‘Libiamo’, kao i domaći ‘Cesarica’, ‘Mirno spavaj, ružo moja’, ‘Bokeljska noć’, ‘Golubovi’, ‘Vilo moja’, kao i mnogi drugi.

Album će obogatiti dva dueta s gošćama tog koncerta, ‘Molitva za tebe’ sa Zoricom Kondžom i ‘Vilo moja’ s Ninom Badrić, te kao bonusi na album će biti uvršetni i studijski singlovi ‘Pričaj mi’ i ‘Sve je tvoje’ s kojom su tenori na šibenskoj šanosni osvojili prvu nagradu publike.

Hvarani će u ovim vrsnim glasovima moći uživati već u ponedjeljak, 14.5., gdje će nastupiti na trgu Sv. Stjepana u sklopu 150 godina organiziranog turizma na Hvaru.

NASTUPI:

14.05. Hvar
04.06. Krk
10.06. Bol
22.06. Đakovo
25.06. Klis
10.07. Dubrovnik
18.07. Zaton
21.07. Moščenićka Draga
30.07. Čakovec
04.08. Marina