Podijeli objavu
Foto: emedimurje

Sinoć su Četiri tenora održala odličan koncert u kojem su brojim pjesmama odali počast Oliveru Dragojeviću.

Gdje god su se do sada Četiri tenora pojavila i zapjevala osvojili su brojna srca. Ni jučerašnji koncert u Čakovcu nije bio iznimka, brojni Međimurci pjevali su zajedno s njima brojne kancone, arije i Oliverove pjesme.

Svaki tenor izveo je najdražu Oliverovu pjesmu, a publika ih je pratila u ovoj sentimentalnoj večeri. S glavne pozornice Porcijunkulova čula se čista ljubav za ovog omiljenog pjevača koji je svojom glazbom i jednostavnošću ovo zaslužio.

Foto: emedimurje

Pjesme kao što su ‘Cesarica’, ‘Nocturno’, ‘Grande amore‘, ‘O sole mio’, ‘Zvona moga grada’, ‘Ne diraj moju ljubav’, ‘Con te partiro’, ‘Amigos para siempre‘ i vječni hit ‘Vilo moja’ za Vinka Cocu zabavile su i raspjevale tisuće prisutnih.

Pred tenorima je nastavak radnog ljeta, publika će u njihovim izvedbama moći uživati 04.08 u Marini, 06.08. u Pločama, 22.08. u Moščeničkoj Dragi, 09.09. u Premanturi, 16.09. u Rovinju.

Za svoju vjernu publiku pripremaju i koncertne spektakle u Zagrebu i Ljubljani. U Zagrebu će nastupiti zajedno sa Zagrebačkom filharmonijom 21.09. u Ciboni, a ulaznice se mogu kupiti preko Ticketshopa i u sustavu Eventim. Ljubljanskoj publici će zapjevati u Areni Stožice 05.10., a ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventim.

Prije nekoliko tjedana je izašao i njihov album prvijenac ‘U Lisinskom‘ u izdanju Scardone, koji sadrži čak 20 pjesama među kojima su i dueti sa Zoricom Kondžom i Ninom Badrić.