Podijeli objavu

Istinska diva hrvatske glazbene scene Doris Dragović u petak nastupa u Aurora klubu. Koncert je to koji zasigurno zauzima sami vrh ovogodišnjih glazbenih nastupa na otvorenoj terasi primoštenske diskoteke. Neponovljiva Doris rijetko nastupa i pažljivo bira gdje će pjevati, zato će koncert u Aurori koji je na rasporedu 27. srpnja biti zaista posebno iskustvo. Prava glazbena poslastica.

Doris Dragović po svemu je jedinstvena osoba, umjetnica, što potvrđuje njezina bogata diskografija, plodna karijera i vrhunski koncerti. Prošlogodišnji koncert u Aurori bio je sigurno najupečatljiviji događaj ljetne sezone. Ove godine vraća se na vanjsku terasu kluba da nam pod zvjezdanim nebom, uz posebnu audio video produkciju za taj događaj, podari još jedan koncert za pamćenje.

Nastup Doris Dragović samo je dio bogatog programa Aurora kluba koji se proteže na čak četiri dana ovog tjedna. U četvrtak je na rasporedu još jedan tradicionalni Ladies Night događaj, večer posvećena ljepšem spolu, gdje su ulaz i piće za dame besplatni.

Subota je rezervirana za najveći UV Glow party do sada, a u nedjelju je već po dobrom starom običaju na rasporedu Pjena Party, uvijek izvrsno posjećena večer u Aurora klubu kad se uživa u bazenu, punom pjene i najvećim plesnim ljetnim hitovima.

Vidimo se na plesnom podiju najbolje diskoteke na Jadranu – Aurora kluba!