“C’est la vie”, album Colonije koji su fanovi napokon dočekali

by stu 8, 2019Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Od danas je u prodaji novi album Colonije “C’est la vie” na kojem se nalazi njihovih petnaest najvećih hitova u novim, akustičnim obradama. Ova ideja već je dugo želja Borisa Đurđevića, osnivača, skladatelja i glazbenog producenta grupe, no zauzet snimanjem novih singlova i albuma “Nova era”, objavljenog prošle godine, svoju je želju uspio tek sad realizirati.

Njihova mnogobrojna publika tako će uživati u zanimljivim aranžmanima hitova “Budi mi zbogom”, “Lady blue”, “Tidabudibuda”, “Njeno ime ne zovi u snu”, “Vatra i led”, “Dio nje”, “Deja vu”, “Mirno more”, “Lažu oči moje”, “Sve oko mene je grijeh”, “Zavoli me u prolazu”, “C’est la vie”, “Najbolje od svega”, “Oduzimaš mi dah” i “Za tvoje snene oči”. Odabir upravo ovih pjesama koje su u njihovom koncertnom repertoaru više od dvadeset godina dokaz su postojanosti grupe i njihovog kvalitetnog rada, a nove verzije zasigurno će zaživjeti i u nekim novim klupskim prostorima.

Odličan aranžerski posao napravio je Dragan Brnas Fudo, a sjajno otpjevala Ivana Lovrić. Uz brojnu ekipu glazbenika koji su sudjelovali na ovom projektu poput Ante Gele, Miroslava Lesića, Predraga Martinjaka Peggyja, Ivice Premerlča i drugih te Ivane Kindl kao vokalne supervizorice, dobili smo još jedno hvalevrijedno izdanje koje ćemo s užitkom slušati narednih mjeseci.

Album “C’est la vie” možete kupiti po cijeni od 99 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te ostalim bolje opremljenim CD shopovima u regiji.