Čaroban kraj godine i nezaboravni glazbeni pokloni klape Rišpet!

by pro 21, 2017Domaća glazba, Vijesti

Jedan od najtraženijih i najuspješnijih klapskih sastava, klapa Rišpet, izuzetno uspješnu godinu, ispratiti će na najljepši mogući način.

Pred dobitnicima nagrade Cesarica u kategorijiHit godine klapske glazbe’ za pjesmu ‘Reći ćeš mi fala’, niz je odličnih koncerata, kojima će svojoj publici, ali i svima ostalima, poželjeti sretne blagdane u puno uspjeha u Novoj 2018. godini.

Društvo iz Rišpeta, poznato je, uživa u live nastupima, a svaki je koncert prepun pozitivne energije i strasti. Prigoda je to ujedno i za promociju aktualne pjesme ‘Kad iman tebe‘, ali i brojnih drugih sa posljednjeg studijskog albuma ‘Reći ćeš mi fala’, koji je u izdanju Hit Recordsa postigao odličnu prodaju, te se još uvijek nalazi na listi među trideset najprodavanijih albuma.

Tako, klapu Rišpet uživo imate prigodu slušati već sutra 22.12. u sklopu manifestacije Advent u Zadru, a dan kasnije 23.12. u Puli na fenomenalnom koncertu u Istarskom narodnom kazalištu, koji je nažalost svih fanova, već rasporodan.

Staru godinu, Rišpet predvođen legendarnim frontmenom Ivom Amulićem i skladateljom klape Perom Kozomarom, ispratit će dvostrukim nastupom. Prvo će 31.12. u 11:00h, zapjevati u Novom Vinodolskom, dok će u Novu 2018. uvesti sve stanovnike Delnica i njihove goste.

22.12. Hrvatska, Zadar Trg (Advent)
23.12. Hrvatska, Pula, Istarsko narodno kazalište (rasprodano)
28.12. Slovenija, Bovec
31.12. Hrvatska, 11:00h.00 Novi Vinodolski Trg, 21:30h doček Nove godine, Delnice Trg

Foto: Pero Kozomara