Podijeli objavu

Camila Cabello danas je objavila svoj prvi solo album, jednostavnog naziva, “Camila”.

Dan nakon što je konačno završila snimanje svog debi solo albuma, Camila Cabello se obratila svojim pratiteljima na Instragramu:

“Svim mojim fanovima moj solo album je konačno završen. Sada pokušavam smiriti svoje srce!!!! Hvala vam što ste bili strpljivi, ne mogu dočekati dan kada ću s vama, podijeliti sountrack mog prošlogodišnjeg života….sve ove pjesme nose posebne uspomene u sebi, neću lagati, bit će mi teško da ih pustim da odu, osjećam kao da je ovo kraj nekog poglavlja…odlučila sam album nazvati mojim imenom, zato što se poglavlje tu završava. Počelo je kao nečija tuđa priča, a završilo se tako što sam ja pronašla i vratila se sebi.”

Producenti albuma su Benny Blanco, Ryan Tedder, Sia i Pharrell Williams, potonji je koproducirao singl “Havana”. Megahit, “Havana” [feat. Young Thug] na mjestu #2 Billboard Latino liste singlova zadržao se ukupno pet tjedana, a spot ima preko 425 milijuna pregleda.

Camila Cabello je 2016. godine napustila bend Fifth Harmony, ali iako je imala podršku fanova, grupa Fift Harmony joj je to zamjerila. Prilika da joj uzvrate javila se na dodijeli MTV video glazbenih nagrada, kada je sada četvoročlana grupa, tijekom nastupa imala i petu, anonimnu članicu, koju su odmah na početku “bacili” u publiku.