Cambi predstavlja novu pjesmu koju će zapjevati na šibenskoj šansoni

by kol 15, 2017Domaća glazba, Festivali, Nova izdanja, Vijesti

Klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca će i ove godine zapjevati na šibenskoj pozornici! Ove godine publici će predstaviti pjesmu ‘Jubit ću te zauvik’.

 

Cambi je na šibenskom festivalu predstavio niz hitova i za taj festival ih vežu lijepa sjećanja. Tamo su dobili nagrade za najizvođenije pjesme 2009. i 2010. godine za pjesme ‘Ne more mi bit’ i ‘Kriva karta’.

Godine 2011. su dobili prvu nagradu publike za fantastičnu pjesmu ‘Jedna rič’, a dvije godine kasnije su bili apsolutni pobjednici tog festivala kada su s pjesmom ‘Oprosti mi jube’ osvojili i žiri i publiku! Puni optimizma ove godine dolaze sa snažnom pjesmom ‘Jubit ću te zauvik‘ za koju glazbu potpisuje Duško Rapotec Ute, tekst Robert Pilepić, a aranžman Vinko Didović i Eduard Botrić.

– Ova pjesma glazbeni je rad našeg dugogodišnjeg suradnika Duška Rapoteca Ute, dok vokalni aranžman potpisuje bivši voditelj klape Vinko Didović, a instrumentalni Eduard Botrić. S njom ćemo se predstaviti na festivalu Dalmatinske šansone u Šibeniku. U pjesmi su solisti novi članovi klape, tenor Božidar Klišmanić i bariton Dino Dabro – rekao je Hrvoje Lozančić iz klape.