CAMBI. i Roko ovog Božića stavljaju točku na sve poraze 2020. godine

by stu 28, 2020Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Nakon što su ove godine predstavili novo ime, imidž i glazbeni identitet u duetima s Giulianom i Nenom Belanom, CAMBI. se vraćaju s novom suradnjom i donose najtopliji božićni zvuk.

Ovoga puta u pjesmi “Božić nam dolazi” vodećim vokalima CAMBI.-ja Juri Nikoliću, Jošku Tranfiću, Luki Čuliću i Sandru Gerbecu, pridružio se naš posljednji predstavnik na Eurosongu – “vokalni heroj” Roko Blažević.

Pjesma koja je nastala još 2016. godine dugo je tražila svoj put od autorice Jelene Buče, članice grupe The Frajle koja potpisuje tekst i glazbu u suradnji s Vladimirom Uzelcem, da bi naposlijetku završila u rukama ovog splitskog vokalnog sastava. Za aranžman je zaslužan mladi producent Hrvoje Domazet koji potpisuje i dosadašnje singlove moderniziranog CAMBI.-ja.

 

Foto | Marko Vuletić

Toplu božićnu video priču režirao je Milan Latković i smjestio u kaštelansku Villu Maremonti, a u njoj se pojavljuju prijatelji i obitelji članova CAMBI.-ja, koji su tako dočarali jedno pravo blagdansko okupljanje u ovim nesigurnim vremenima.

Dojmljiva vizualna i glazbena priča uz himničan refren siguran je mamac da će novi singl CAMBI.-ja i Roka ovog Božića zaista staviti točku na sve poraze koje nam je ova godina donijela i pružiti toplinu i utjehu u nadolazećem blagdanskom periodu.