Podijeli objavu

I dok svi iščekuju da Nova 2018. godina donese blagost, prosperitet, zdravlje, sreću, ljubav i novac, iz Vintage Industrial Bara joj poručuju – buzz off! Jer znaju da se saga nastavlja, a zna to i trash music meister, disco jockey, onaj koji žari i pali, jedan i jedini DJ MARIO KOVAČ, glumac, redatelj, doktor teatrologije i dramaturgije…

Zato u subotu 30.12.2017. obavezno dođite u Savsku 160 iskontemplirati 2016. do kraja, do iskapa dok vas Kovač zasiplje s najvećim hitovima svih vremena svemira. Pop, dance, rock i sve trash kategorije koje je glazba ponudila i to do 5:00 sati ujutro – poručuju organizatori.

Sjetite se ljetnog trash partya koji je DJ Mario Kovač odradio u Ljetnom vrtu… pa ako vam zabava i ples do iznemoglosti nisu strani, Savska 160 u subotu 30. prosinca, savršena je destinacija za vas.

DJ Mario Kovač je poznat po svojim spektakularnim tulumima i mjuzom koja vas podsjeća na bolja vremena, a ta vremena nikad nisu pred nama, već su prošla.

Osim što kirurškom preciznošću selektira najbolje od najluđeg, njemu ne manjka niti teatralnosti za vrijeme doktorske glazbene selekcije.