Podijeli objavu

Veliki koncert Bajage & Instruktora u Areni Zagreb opasno se približava. Nema sumnje da će Arena biti dupkom ispunjena i nošena bezvremenskim hitovima: “Tišina”, “Zažmuri”, “Verujem – ne verujem”, “Sa druge strane jastuka”, “Plavi safir” i mnoge druge.

Velika čast da nastupe prije Bajage & Instruktora pripala je Buđenju, grupi koja svakim svojim nastupom i albumom opravdava status pop rock uzdanice. Novim studijskim albumom “Samo ti, samo ja” oduševili su kritiku i publiku, a nakon nastupa s glazbenom zvijezdom Stingom u pulskoj Areni i sjajnog solističkog koncerta u Tvornici kulture nastupom s Bajagom & Instruktorima potvrdit će svoju kvalitetu i status na glazbenoj sceni.

“Zahvalni smo Bajagi i timu što ćemo se već drugi put moći predstaviti njegovoj publici. Prvi put smo zajedno nastupili na istoj pozornici 2015. godine u Varaždinu na Špancir Festu i već tada zaključili kako je publika kompatibilna generacijski i glazbeno. Sve su to ljudi koji su negdje na polovici otplate stambenih kredita 🙂 Iznimno cijenimo autorski rukopis te organsku svirku odličnih muzičara koji su na pozornici s Bajagom pa nam je pravi gušt vezati se na takve glazbene vrijednosti. Uvjeren sam kako će Arena biti popunjena do posljednjeg mjesta”, poručio je frontmen i autor Darko Bakić.