„Kada budemo sami“ u novom modernom pop ruhu svjetske produkcije!

by stu 4, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Jelena Žnidarić Zsa Zsa nedavno je objavila svoj novi singl „Kada budemo sami“ u akustičnoj verziji, a sada je predstavlja i u njezinom originalnom modernijem pop izdanju na razini svjetske produkcije te nam uskoro predstavlja i službeni video spot!

Prilagodba za šansonu

Iako je pjesma trebala odmah izaći kao modernija pop verzija, prilagođena je za nastup na dalmatinskoj šansoni u Šibeniku, a tako prilagođena pjesma donijela joj je drugu nagradu žirija.

Akustična verzija zaživjela je u radijskom eteru i već se tjednima nalazi u samom vrhu brojnih top ljestvica na radijskim postajama diljem hrvatske, a na nagovor ljudi iz glazbene industrije u radijskom će eteru zaživjeti i originalna pop radio edit verzija pjesme i Zsa Zsi zasigurno osigurati nova visoka mjesta na glazbenim top ljestvicama!

Glazbu i tekst ove već sada velike radijske uspješnice potpisuje Ante Pecotić, a aranžman i produkciju Bojan Šalamon – Shalla.

Zsa Zsa se na glazbenu scenu probila u velikom stilu duetom „Sve u meni se budi“ s Damirom Kedžom i pobjedom na Zagrebačkom festivalu, a s pjesmom „Kada budemo sami“ u istom tonu nastavlja osvajati hrvatske top liste i svojim singlovima donosi novi moderan sound i dašak svježine hrvatskoj glazbi čija je neupitna kvaliteta već nekoliko puta potvrđena od strane glazbenih stručnjaka i kritičara, iako se nalazi tek na samom početku jedne obećavajuće i kvalitetne karijere.