‘Budala ja’ – Upbeat singl za plesne podije nova je pjesma kojom ToMa najavljuje svoj prvi album

by lis 15, 2022Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Svestrani glazbenik ToMa u svom novom singlu ‘Budala ja’ donosi najbolje od svega što volimo od plesnih i urbanih stilova. Tekst i glazbu ovaj put potpisuje ToMa, a aranžman i produkciju talentirani i poznati producent, Ivan Pešut. ‘Budala ja’ nam donosi dugoočekivani ToMin prepoznatljiv zvuk koji publika željno iščekuje još od nastupa na Dori 2021. godine s pjesmom ‘Ocean of love’ gdje je stekao brojne simpatije i naklonost pubike.

Ovim singlom ToMa najavljuje svoj prvi album koji bi trebao ugledati svjetlo dana već sljedeće godine.

‘Budala ja’ jedna je od posljednjih pjesama koje će se naći na mom prvom albumu koji izlazi sljedeće godine. Sam sam autor i teksta i glazbe što me posebno raduje jer sam dobio priliku u potpunosti se dati kao autor i izvodjač u nečemu sasvim novom za mene. Pjesma pršti energijom i najveća želja mi je da ju ljudi shvate onakvom kakva jest- zabavna i opuštena. Bez pretjeranih analiza i poruka. Samo zabava. Mislim da sam odavno čekao jednu ovakvu pjesmu. Produkciju pjesme potpisuje Ivan Pešut, jedan od najboljih producenata u Hrvatskoj. – rekao je ToMa.

Videospot koji prati pjesmu djelo je Andrije Jurčevića koji je ToMin stalni suradnik i potpisuje skoro svaki njegov spot. Posebnu ulogu u spotu imale su cure iz Plesnog studia Korak, poznate po svom nastupu u Supertalentu i koreografkinja Magdalena Katić. Njihov doprinos spotu i cijelom vizualu dao je posebnu prepoznatljivost.

”Urbani vibe, oldschool vizual su bili must have u ovoj priči. S obzirom da sam i sam kao dijete bio plesač, vrlo prirodno je došlo da se i moji plesni koraci provuku kroz ovu pjesmu!” – rekao je ToMa.