Bryan Adams: “U ovim nesigurnim vremenima trebao sam pokazati koliko nam više od ičega treba – ljubavi”

by stu 4, 2017Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Izdanje „Ultimate“ zaokružuje dugogodišnji rad ikone feel-good rock’n’roll glazbe i balada, a nalazi se u Adamsovom glazbenom katalogu uz 13 studijskih albuma, 5 live albuma, 5 kompilacijskih izdanja i više od 75 singlova. Spomenuta izdanja Bryan je sažeo u novi album koji donosi 21 pjesmu, među kojima su se našle i „Cuts Like A Knife“ te „Run To You“, ali i „When You’re Gone“ – nastala u suradnji s Melanie C te „Cloud Number Nine“.

Uz Bryanove klasike kao što su „Summer Of ’69“, „Have You Ever Really Loved A Woman?“ te pjesmu snimljenu u suradnji s Rodom Stewartom i Stingom – „All for Love“, na kompilaciji se nalaze i dvije nove pjesme – „Please Stay“ te „Ultimate Love“, od kojih je prvospomenuta predstavljena kao najavni singl novog izdanja.

Kao tekstopisac i glazbenik, uvijek nešto stvaraš“ otkriva Bryan Adams i nastavlja „Iako je ovo ‘ultimativna’ kolekcija pjesama, gledam unaprijed. I „Please Stay“ i „Ultimate Love“ su pjesme koje sam jednostavno osjetio da moram napisati u ovim nesigurnim vremenima i pokazati koliko nam više od ičega – treba ljubavi“.

Koncert u Areni

„Ultimate” izdanje objavljeno je neposredno prije Bryanovog nastupa u zagrebačkoj Areni, koji će se održati 9. studenog. Kanadska glazbena ikona pred hrvatsku publiku stiže u sklopu svoje svjetske Get Up turneje, kojom promovira istoimeni aktualni studijski album, objavljen 2015. godine.

Ulaznice za koncert moguće je kupiti putem sustava Eventim te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima.

Novo kompilacijsko best-of izdanje „Ultimate“, hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa te u fizičkom CD obliku.