Podijeli objavu

Rakuni iz benda Bruto Geto idući četvrtak (17.1.) u zagrebačkom klubu Sax pripremaju veliki dobrotvorni koncert. Povod koncerta? Prikupljanje sredstava za snimanje svog prvog albuma.

“Svaki ozbiljni glazbenik iza sebe ima album. Mi nemamo i vrijeme je da to promijenimo uz vašu pomoć” poručuju članovi benda.

Iako su do sad predstavili samo četiri singla, oni su bili dovoljni da privuku zapažljiv broj pratitelja i održe nastupe na brojnim popularnim festivalima, kao i da zagriju publiku na velikom koncertu Ede Maajke u Domu sportova.

Bruto Geto pobrinuo se za prigodni program. Sva sredstva od ulaznica odlaze u fond za snimanje albuma, a uz to pripremaju i štand na kojem će svi posjetitelji moći kupiti predmete koji se vežu uz bend. Za malo posebnije predmete bit će organizirana i aukcija, a cijela večer bit će okrunjena velikim koncertom s nikad izvedenim pjesmama koje će se naći na albumu. “Svakako bi izdvojili uslugu pranja novca koja će se moći napraviti na našem štandu. Toga na placu nema” rekli su članovi benda. Za tvrdu playlistu uoči koncerta i aukcije zadužen je DJ Fiddly Digits.

Ulaznica je 30 kuna, a dress code je seoski Hollywood.