Podijeli objavu

Ljubiteljica pop i soul zvuka Branka Delić svojom ljubavnom baladom “Ostani zauvijek” najavljuje nove materijale nakon poduže stanke, ali i započinje suradnju s diskografskom kućom Hamar Media.

Svojom emotivnom pjesmom i uvijek zanimljivom interpretacijom će zagrijati sva srca u nadolazećim hladnim danima. Branka je ujedno autorica glazbe i teksta je, dok je za aranžman zaslužan Silvestar Dragoje Šomi.

Nakon što je napisala tekst, glazbenica je tražila savršenu melodiju koja će ga pratiti: “Zaljubila sam se najprije u romantični tekst ove pjesme, a potom i u melodiju koja je došla spontano uz malu pomoć moje kćeri Domenice. Ovo je moja nova solo pjesma nakon jako dugo vremena i vjerujem da će se mnogi u nju zaljubiti kao ja. Ljubavna je, ali optimistična.”

Pjesmu prati spot prepun bajkovitih kadrova zabilježenih na otoku Hvaru u predivnom malom ribarskom mjestu Vrboska u kojem pjevačica ljetuje zadnjih 20 godina : “Za vrijeme ljetovanja na jednom druženju pustila sam preko mobitela pjesmu svojim prijateljima, a u širem društvu se našla mlada ekipa hvarskog Studija H koji su i predložili da na Hvaru snimimo i spot.”

Osim što ima uspješnu solo karijeru, Branka je godinama dio projekta odnosno grupe zvane Ladies zajedno s kolegicama Ivanom Radovniković, Sanjom Doležal i Majom Vučić. Vrlo zanimljivim repertoarom koji se sastoji od evergreena pa do najnovijih svjetskih hitova, pjevačice svojim izvedbama oduševljavaju publiku diljem Hrvatske.