Branimir Bubica singlom “Znan da sada kasno je” najavljuje izlazak novog albuma Klape Sebenico

by kol 31, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Branimir Bubica ovim singlom najavljuje izlazak novog albuma Klape Sebenico, prvog autorskog, koji će ugledati svjetlo dana sredinom prosinca, gdje se osim kao osnivač i član klape pojavljuje kao producent i autor na većini Sebenicovih pjesama te najavljuje početak snimanja svog autorskog albuma zajedno sa svojom klapom Sebenico.

Prvi album Sebenica “Dobra vecer uzorita” donio mu je i nominaciju za diskografsku nagradu “Porin”, a s drugim albumom jedina mu je želja ući s novim pjesmama u domove svih ljubitelja “dalmatinske pisme”. Na albumu uz Bubicu, pojavljuju se i priznata autorska imena, Dušan Šarac, Krste Juras, Pjero Miric, Goran Topolovac, Mario Soldo i dr. dok su za aranžmane bili zaduženi Nino Nimac, Leo Škaro i Toni Eterović.

“Znan da sada kasno je” izvedena je na jubilarnim 20. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, što nije slučajno jer Branimir je kao solist klape Teuta 2000-tih i započeo svoju profesinalnu glazbenu karijeru upravo nastupom na Šibenskoj Šansoni, gdje su u prvom pojavljivanju osvojili festival, a sljedećih godina, sve do svog prestanka djelovanja bili nedodirljivi na vrhu.

”Znan da sada kasno je” melodična je ljubavna balada, pamtljivog refrena koja brzo ulazi u uho slušatelja. Autor glazbe i stihova je Branimir Bubica, dok je za aranžman zaduzen Leo Škaro.

Redatelj video spota je priznati iskusni redatelj Željko Petreš , a u spotu uz Branimira i Sebenico pojavljuje se i lijepa Antea Lea Luketa, Miss Šibensko-kninske županije 2017., koju sredinom rujna očekuje i finale za Miss Hrvatske koji će se održati u Biogradu.