Branimir Bubica: Deseti put na Dalmatinskoj šansoni

by kol 14, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Pjesma ‘Znan da sada kasno’ autora Branimira Bubice biti će izvedena na jubilarom 20. festivalu Dalmatinske šansone u Šibeniku, a izvodi je sam autor  zajedno sa svojom klapom Sebenico.

Ova melodična balada pamtljivog refrena za sve ljubitelje dalmatinskog popa vas zasigurno  neće ostaviti ravnodušnima. Branimiru je ovo već deseti put da nastupa na novim skladbama Dalmatinske šansone što ga svrstava u jednog od najčešćih izvođača u ovih 20 godina festivala. Ovo je prvi put da izlazi samostalno i to sa pjesmom koju je sam napisao.

Ovo je za mene jedna velika čast, pogotovo što sam praktički odrastao uz ovaj festival i za njega me vezu najlipši trenutci vezani za glazbenu karijeru – otkrio je Branimir.

Branimir je 2000-tih kao solista klape Teuta osvojio čak 8 nagrada u 4 godine festivala, a kasnije je još nastupio sa Nas Quatros i klapom Sebenico.

Za aranžman ove balade zaslužan je Leo Škaro, dok video spot potpisuje Željko Petreš.

U spotu se, uz Branimira i klapu Sebenico, pojavljuje i prelijepa Antea Lea Luketa, šibenska ljepotica koja je ove godine postala i Miss Šibensko-kninske županije, a sredinom rujna je čeka i finalni izbor za Miss Hrvatske.