BQL, Nika Zorjan i Isaac Palma na CMC festivalu izveli najvruću pjesmu u povijesti tog glazbenog spektakla

Podijeli objavu

Ljeto nije ljeto bez vrućeg plesnog latino hita, a najtoplije doba 2019. godine obilježit će pjesma “Vruće” koju su u jednom dahu snimili apsolutna slovenska zvijezda mlađe generacije Nika Zorjan, popularni teen idoli BQL i argentinski zavodnik očaravajućeg glasa Isaac Palma.

Zaraznu pozitivnu energiju pjesme ovi su intrigantni mladi glazbenici prenijeli publici najzabavnijeg festivala u regiji – CMC festivala prošle subote u Vodicama otkuda nastavljaju glazbenu turneju po čitavoj obali koja će se gibati u ritmu njihovog hita. Provokativne stihove uvijek originalnog Nenada Ninčevića uglazbio je Raay čija je provjerena ekipa Raay Music-a zaslužna za najmoderniju produkciju koja ovu pjesmu diže na svjetski nivo. Za senzualni španjolski tekst krivac je Krešimir Tomec, a sjajni Neo Visuals osmislili su videospot u kojem se ljepota, mladenački zanos i ples savršeno uklapaju u opuštenu atmosferu ovog ultimativnog ljetnog hita.

Zanimljivo je da su BQL, Nika i Isaac svoje uspješne karijere počeli na slovenskoj inačici glazbenog TV showa “Supertalent” gdje su karizmom i talentom osvojili srca publike koja ih je i nakon završetka showa nastavila podržavati pa tako njihovi nastupi izazivaju euforiju, a videospotovi broje milijunske preglede.

Braća Rok i Anej nastupaju pod imenom BQL i pravi su fenomen u Sloveniji koju trese svojevrsna BQL manija, Isaac trenutno promovira hit duet „Šatori“ s popularnom grupom Vigor, a singlovi Nike Zorjan posljednjih su nekoliko godina obavezno u vrhu najemitiranijih slovenskih pjesama. Svi su dio uspješne produkcijske kuće Raay Music, nezaustavljivim tempom održavaju zajedničke koncerte koji su na glasu po fenomenalnoj atmosferi, a osim sličnog glazbenog ukusa veže ih veliko prijateljstvo pa im je prvi zajednički nastup na CMC festivalu donio pregršt odlične zabave i nezaboravno iskustvo.