Podijeli objavu
Press

Princ sevdaha Božo Vrećo ne miruje ovih jesenskih dana pa je svoje obožavatelje iznenadio novim hitom ‘Dragi’ za koji je snimio spot.

Facebook

U spotu glumi novinar Dorijan Klarić, a Božo je redateljsku palicu prepustio Sandri Mihaljević i Igoru Ivanoviću.

Dok spot ne ugleda svjetlo dana podsjećamo da je njegov novi album ‘Melek’ izašao i na vinilu

Hvaljen od kritike i s oduševljenjem dočekan od publike, objavljen je kao bogato opremljeno dvostruko vinilno izdanje – radi se o 180-gramskim vinilnim pločama u boji u likovno sjajno opremljenom omotu za koje je zaslužan Daniell Ille uz fotografije Seada Šašivarevića. Svaki kupac ovog dvostrukog LP-ja na poklon dobiva i download code s kojim može preuzeti cijeli album u MP3 formatu.

“Melek” se od objavljivanja nalazi među najprodavanijim albumima, a Aleksandar Dragaš za Jutarnji o albumu piše: “Božo je na Meleku – na kojem se susreću glazbeni motivi i turskog i austro-ugarskog carstva, i srži sevdaha i pop strujanja, i europskih i američkih tradicija – pridao pažnju glazbi koliko i glasu. Time je potvrdio da nije one trick pony, nego pjevač suštine i dubine.”

Album “Melek” pravo je remek-djelo sevdaha, ali i world music izričaja jer Božo nadilazi granice ovih prostora. Potvrda toga je nedavno održana skandinavska turneja kao i turneja po SAD-u i Kanadi koja kreće 19. listopada koncertom u Torontu.

“Melek” je Božin svijet ispunjen ljubavi, sjetom, nadom i traganjem za nečim što je veće od nas samih, a ovaj dvostruki LP vaša je karta za ulazak u taj svijet!