Božo Vrećo s gostima – sevdah atrakcija u Šibeniku

by kol 11, 2017Koncerti, Vijesti

“New York Times je ovog lirskog tenora nedavno okarakterizirao kao „Čovjeka anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše!“, te ga dodatno istaknuo kao sinonim potpune slobode.”

Božo Vrećo, jedan najzanimljivijih interpretatora sevdaha novijeg doba, održat će spektakularni koncert u Šibeniku. Umjetnik, interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo tijekom posljednjih nekoliko godina postao je ne samo regionalna, već i europska i svjetska glazbena senzacija. Muško-ženska dualnost Bože Vreće iz koje proizlazi posebna dramatičnost i virtuoznost, njegovu a capella interpretaciju sevdalinki čine istinski emotivnim doživljajem.

Vrećo je do sada je objavio četiri studijska albuma, a posljednji pod nazivom “Pandora“. Ovoga ljeta, uoči koncerta u Šibeniku, pojavit će se i njegov peti album, „Božo Vrećo- live in Paris“ – radi se o snimci live koncerta iz čuvenog pariškog Théâtre Le Palace.

Na repertoaru Bože Vreće na jednoj od najljepših pozornica na Jadranu, uz tradicionalne sevdalinke, naći će se i Vrećine autorske sevdalinke, a da bi koncertni doživljaj bio potpun, pridružit će mu se i sjajni glazbeni gosti Miroslav Tadić (gitara) i Marko Louis (klavir, tarabuk).

Božo Vrećo nastupt će na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku u petak 11.08. u 21:00.

Cijena ulaznice je 130 kn, a možete ih kupiti na blagajnama šibenskih tvrđava, u City Pointu (don Krste Stošića 1) te sustavima Eventim (www.eventim.hr) i Croatia Tickets www.croatia-tickets.com.