Podijeli objavu

Umjetnik koji svoju umjetnost i živi; pisac, modni dizajner, ali prije i poslije svega jednostavno – Božo, vraća se na Tvrđavu sv. Mihovila, 7. kolovoza u sklopu koncertne sezone 2019., Više od glazbe!

Božo je šibensku publiku već osvojio iskrenošću, prirodnošću, bogatstvom vokala i izvedbe na koncertu održanom prije dvije godine. Čini se da je ljubav obostrana, jer je upravo Tvrđavu sv. Mihovila Božo odabrao da bude dio njegove svjetske turneje koja uključuje datume u Australiji, Amsterdamu, Berlinu, Münchenu, Beču. Bez sumnje je da će i njegov ovogodišnji nastup biti upamćen, jer je spoj misticizma i realizma njegove glazbe kao stvoren za toplu ljetnu večer unutar zidina tvrđave.

Albumi Moj sevdah i Pandora u kratkom roku osigurali su mu status cijenjenog glazbenika i omogućili mu nastupe i suradnje s Miroslavom Tadićem, Markom Louisom, Vasilom Hadžimanovom i ansamblom Sudar Percussion među ostalima. Tragična “Lejlija”, energična “Pandora” ili mistična “Elma” prepoznatljive su ”na prvu”, i to upravo zbog jedinstvenosti Božine interpretacije. Sva raskoš jedinstvene interpretacije tuge i boli sevdalinki do izražaja dolazi u pjesmama “Ko li noćas miluje ti kosu” ili “Meni si bila vrijedna”, s prošlogodišnjeg albuma “Melek”.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 150 kuna, a mogu se nabaviti na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava: u City Pointu (ulica Don Krste Stošića 1, Šibenik), na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone te online u sustavima:
EVENTIM
CROATIA TICKETS

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava dobivaju popust od 10% na kupnju ulaznica (individualni članovi na kupnju jedne, a nositelji obiteljske članske iskaznice na kupnju dvije ulaznice), koji se može ostvariti u City pointu. Na istom mjestu vlasnici kartica Addiko banke ostvaruju popust od 5% pri kupnji ulaznica.