Podijeli objavu

Da smo zakoračili u posljednji, ali i najljepši mjesec u godini, svima je već odavno jasno. Vođeni upravo ovim razmišljanjem, slobodno možemo reći, kako će ovaj Božić biti zaista poseban.

Zagrebački klub The Best 25. prosinca, pripremio je pravu glazbenu poslasticu, božićni koncert Crvene jabuke od 21 sat.

Dečki u starkama, koji su pop rock učinili još uzbudljivijim, sa velikim nestrpljenjem, kao i njihova publika očekuju spomenuti nastup. Najljepši je to način da se u ovoj godini privede kraju, TheBestClassic program, koji je ugostio brojna glazbena imena, a posebno su bili upečatljivi koncerti klape Cambi i Harija Rončevića.

Grupa predvođena legendarnim pjevačem Draženom Žerićem Žerom, uz čije su pjesme rasle mnoge generacije i dogodile se brojne ljubavi i nezaboravni trenuci, već sada obećaje večer prepunu najvećh hitova. ‘Bijeli Božić’, ‘Tamo gdje ljubav počinje’, ‘Tuga, ti i ja’, ‘Nekako s proljeća’, ‘Tvoga srca vrata’, ‘Bježi kišo s prozora’, ‘Volio bih da si tu’, Sviđa mi se ova stvar“, „Ima nešto od srca do srca“, „To mi radi“, tek su neki od njih.

Za njihove koncerte traži se ulaznica više, a vi svoju već danas potražite putem sustava Eventim.

Ovih blagdana ispišite najtoplije i najljepše trenutke uz vaše najdraže društvo, na koncertu koji se ne propušta – proslavimo zajedno Božić u The Bestu, utorak 25. prosinca od 21 sat, uz koncert Crvene jabuke.