Boris Štok održati će svoj prvi samostalni zagrebački koncert

by lis 30, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Boris Štok održati će svoj prvi samostalan zagrebački koncert 4. studenog u Tvornici kulture.

Solo karijeru je započeo singlom «Ove misli», u kojem mu se pridružila Yaya iz Jinxa, nakon kojeg su slijedile izuzetno dobro prihvaćene «Voli me još ovu noć» (obrada Denis & Denis) i «Ispod kože». Trenutno se u režiji Judite Gamulin priprema videospot za pjesmu «Kao mi» koja će najaviti izlazak prvog Borisovog EP-a.

Izdanje će biti otisnuto u svega 300 primjeraka

Prvi zagrebački nastup ovaj će iznimno talentirani glazbenik imati u Tvornici kulture 4. studenog. Uz tek djelomičan naklon radovima u grupi Quasarr Boris Štok koncertno će, s novim bendom, staviti naglasak na novim pjesama, kako onima koje će se naći na EP-u.

Riječki kantautor nedavno je i predstavio novi singl i videospot ‘Kao mi’. Riječ je o pjesmi s odličnim grooveom, vrhunskom produkcijom, inteligentnim tekstom, pamtljivom melodijom i prepoznatljivim Borisovim vokalom.

Autor teksta je sam Boris Štok, a glazbu i glazbenu produkciju je napravio zajedno s Darkom Terlevićem. Miks i mastering je radio Matej Zec, a spot je režirala Judita Gamulin, poznata po nominaciji za studentskog Oscara Američke filmske akademije, koju je zaslužila za kratkometražni film ‘Cvijeće’.

Ulaznice za koncert u Tvornici Kulture možete kupiti po cijeni od 30 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 40 kn.

Službena prodajna mjesta:
● Dirty old shop, Tratinska 18
● Rockmark, Berislavićeva 13
● Aquarius CD Shop, Varšavska 13
● Dancing Bear CD Shop, Gundulićeva 7
● Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr