Boris Štok i Tereza Kesovija predstavljaju emotivnu suradnju na pjesmi ‘Kao nekada’

by lis 24, 2023Domaća glazba, Vijesti

Ususret koncertu kojeg će riječki glazbenik Boris Štok održati 16.studenog u zagrebačkom Petom kupeu stiže nam još jedna glazbena poslastica ovog pjevača, tekstopisca i skladatelja. Riječ je o pjesmi Kao nekada u kojoj gostuje jedinstvena Tereza Kesovija.

Pjesma “Kao nekada” drugačija je od svega što sam do sada napravio u karijeri. Melodija i tekst su mi došli “iz prve” te nije bilo nikakvih dilema kako bi sve trebalo zvučati i tko bi pjesmu trebao sa mnom pjevati. Tereza je odmah pristala, a njena interpretacija dala je svemu jednu novu dimenziju.

“Jako mi imponira da sam imao prilike pjevati i snimiti pjesmu sa umjetnicom poput Tereze Kesovije i biti dijelom njene glazbene priče. Pjesma, tekst i izvedba su puni emocija i ovako sa odmakom, sve mi nekako ima smisla pa se na trenutke osjećam kao da je sve već bilo zapisano. Vjerujem da će se pjesma publici jako svidjeti. Tekst je moj, glazbu i produkciju potpisujem sa Darkom Terlevićem, dok je za miks zaslužan Matej Zec.”, o novoj pjesmi i suradnji je ispričao Boris.

“U svom sam zivotu napisala dvije knjige a sada, najednom, ne znam što napisati …..A zapravo, znam! ‘Kao nekada’ je ona vista pjesme koju moras pazljivo poslušati da bi u potpunosti shvatio kako se radi o izuzetnom umjetničkom djelu osobe koja razumije glazbu. ‘Ovi stihovi ne znace nista …’ – stihovi s kojim započinje i završava pjesma ova pjesma su izuzetno životni. Borisov i moj vokal savršeno su se uklopili i priznajem da volim ovu pjesmu. Poštujem i volim talent mladog Borisa Štoka i vjerujem da je pred njim velika karijera. Volim i to što mi je Boris na kraju snimanja rekao „Ovo je i Vaša pjesma” (tekstopisac i kompozitor je upravo Boris Stok op.a.)
Da, Boris, to je i moja pjesma!”, izjavila je Tereza.

Pjesma “Kao nekada” dostupna je na svim streaming servisima, a uskoro stiže i spot.

“Kao nekada” i ostale Borisove glazbene uspješnice publika će imati priliku slušati uživo već 16. studenog u zagrebačkom klubu Peti kupe. Ulaznice potražite na Entrio.