Boris Rogoznica ljeto za nama posvetio svojoj voljenoj, ‘Neponovljivoj’!

by ruj 3, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Većinu ljudi kroz život pokreće ljubav, pri tome uopće nije bitno prema kome ili čemu. Ljubav je nepresušan izvor inspiracije svima nama, pa tako umjetnicima i glazbenicima.

Brojne su glazbene priče o ljubavi, ali malo je onih neponovljivih. Upravo jednu takvu ispričati će nam Boris Rogoznica, koji polako, ali sigurno, gradi svoj prepoznatljivi put na sceni.

Nova pjesmaNeponovljiva‘, jedinstvena je ‘oda’ njegovoj voljenoj i ljetu koje polako klizi svome kraju.

‘Pjesmu ‘Neponovljiva’ posvećujem ovom ljetu  koje je za mene bilo jedno od najljepših u životu. Pamtit ću ga po dobrom društvu, ukusnoj hrani i putovanju brodom po jadranskim otocima. Želim se još jednom zahvaliti cijeloj ekipi koja je uložila veliku ljubav i trud da ova pjesma i spot zrače pozitivom’, kazao nam je Boris.

Za dobre vibracije u pjesmi prvenstveno je zaslužan sam Boris koji je ponovno autor glazbe i teksta, aranžman i produkciju potpisuje Miroslav Lesić Lesique, dok je za atraktivan video spot kojeg je svojom ulogom dodatno uljepšala atraktivna Katarina Prnjak, ‘kriva’ redateljica Nevena Vukes.

Sudeći po dosašnjim komentarima na novu pjesmu, vjerujemo kako će Boris imati dodatan i snažan vjetar u leđa za nove kreativne glazbene projekte, koje jedva čekamo čuti.

Autor glazbe: Boris Rogoznica
Autor teksta: Boris Rogoznica
Autor aranžmana: Miroslav Lesić Lesique
Glazbeni producent: Miroslav Lesić Lesique
Tonski snimatelj: Miroslav Lesić Lesique
Redatelj: Nevena Vukes

Foto: Screenshot & Matej Dokić