Bordo ima zarazno radiofoničan retro singl ‘Sad il nikad’!

by stu 17, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Zarazna bas dionica uz vintage beat i električni retro piano koji u toj kombinaciji zvukovno zaokružuju atmosferu kasnog ljeta, dio su novog radiofoničnog singla ‘Sad il nikad’ novog glazbenog projekta Bordo!

Za glazbenu priču drugog službenog singla zaslužan je upravo autor i osnivač projekta Martin Žunec koji potpisuje glazbu, tekst, aranžman, snimanje i produkciju (FRS Studio). Bas je preuzeo Nikola Rimac, a bubnjeve Sven Stažić.

Foto: Lea Klečak

Drugačiji pristup glazbi, atraktivan zvuk, moderna produkcija i upečatljiv vokal Martina Žuneca Bordo razlikuje od ostalih rock bendova, a žanrovski isprepliće modernu eksperimentalnu pop glazbu koja se vješto kreće između akustike i elektrike.

Dvojac iz Velenja

Snimanje, režiju i montažu spota potpisuje dvojac iz Velenja, Goran Kužet i Peter Žagar koji djeluju pod nazivom Kugar Films, a u spotu glumi i model Dolores Džolić.

Glazbeni projekt Bordo nastao je u listopadu 2016. godine, a trenutno djeluje kao studijski projekt Martina Žuneca koji pjesme piše i producira sam. Prvi singl ‘Unatrag’ predstavljen je prije nešto više od pola godine, a svojom je kvalitetom već na prvo slušanje zadobio zasluženu pažnju slušatelja, a istom glazbenom elegancijom i kvalitetom nastavljaju i u novom singlu ‘Sad il’ nikad!