Podijeli objavu

Šok i vjeverica, na Booksi u parku 26.06. zasvirat će stručnjak za palačinke i Miki Solus! Sin razmetni vratio se s plantaže lubenica s novim pratećim bendom – Džunglom tonaliteta. Stari fanovi su izdani i krenula je potraga za novim, svježim neokrnjenim pripadnicima Mikijeve fan baze. Za love na nove fanove zaduženi su Kit Basoubojica na basu i Koala na bubnjevima. Uz Mikijeve pijanističke vratolomije, ova trojka šamarat će vas jazz-punk vratolomijama te hitovima Hipster, Pun kufer, Život je palačinka. Dođite i provjerite eksplozivnost bubnja, basa i klavira uz Mikijeve otkačene stihove o ljenjivcima, mrtvim kravama, bombonijerama, palačinkama i lastavicama.

Miki Solus je šansonjer/reper/jazzer iz Zagreba poznat po svom ležernom pjevačkom izričaju i apsurdnim pjesmama u kojima kombinira humor s pop kulturom te šok s vjevericom. Nastupa na klaviru uz prateći bend Džungla tonaliteta (bubanj i bas).

Početak glazbenog djelovanja Miki započinje 2011. godine debitantskim albumom Muzika sumnjive kvalitete, a 2015. albumom Muzika za djecu i penzionere dolazi do šire publike i popularnosti. Treći album, Muzika o nogometu, jazzu i palačinkama izlazi 2017.godine i donosi mu nominaciju za Porin i hit singl Život je palačinka. U međuvremenu gradi i kazališnu karijeru te tako ostvaruje uloge ili radi glazbu za predstave Elementarne čestice, Carevo novo ruho, Cijankalij 218 i Vilenjakov prvi Božić. Također, pojavljuje se i u filmu Zagrebački ekvinocij za koji je skladao istoimenu pjesmu. Godine 2019. razilazi se sa starim fanovima zbog skandalozne pjesme Lubenica s Lidijom Bačić. U 2020. godini otvorena je sezona lova na nove fanove te se najesen priprema izlazak novog albuma Hamburgeri, kvizovi i craft pive. U slobodno vrijeme Miki šeta psa i radi juhe od povrća.

Koncert počinje u 20:00 sati, a upad je besplatan!