Podijeli objavu

Klub Boogaloo nadolazeći produženi vikend (20. i 21. 6) otvara bicikl drive-in terasu na koju se može i upedalirati ili izvesti svog ljubimca na piće, koncert, radionicu ili stand-up show. Bit će tu i filmskih projekcija, buvljaka, kvizova, turnira, DJ programa, kao i čitav niz drugih događaja na ljetnoj terasi u ovoj nadasve zanimljivoj godini. Pripremljene su i akcijske cijene pića. Više informacija o programu može se potražiti na web stranici www.boogaloo-zagreb.com kao i na društvenim mrežama kluba.

RASPORED ZA LIPANJ:

subota, 20. 6.
18:00 – 20:00 Dream Catcher radionica – Od starog kotača bicikla do novog ukrasa
Radionica za sve od 7 do 77 godina. Recikliramo dijelove bicikla i tekstil te stvaramo “dream catchere” za koje su Indijanci vjerovali da hvataju noćne more. Mi ćemo napraviti suvremene dream catchere, a svakome je ostavljeno za misliti hoće li se nešto loše u njih zaplesti i onda nestati ili imaju neku drugu osobnu funkciju.
18:00 – 24:00 STUDIO 54 ((80s, Funky, Rock) DJ Chicak & DJ MRX – Ulaz je besplatan
Dj Chichak i Dj Mrx već su više od 15 godina sinonim za Studio 54 partyje u Zagrebu! Tako će i ovu subotu, 20.6. na terasi Boogalooa složiti funky, soul, disco, rock plejlistu za finu čagicu. Bit će to lagani povratak u sedamdesete i osamdesete. Očekujte dakle velikane kao što su Chic, Donna Summer, Pointer Sisters, Barry White, David Bowie, Eurythmics…

nedjelja, 21. 6.
18:00 – 20:00 Dream Catcher radionica – Od starog kotača bicikla do novog ukrasa
21:15 Projekcija filma Zagrebački ekvinocij – Ulaz je besplatan
Za nadolazeći produženi vikend pripremili smo kino pod zvijezdama i besplatnu projekciju već sada kultnog filma čitave jedne generacije koja brije na trap.
23:00 DJ party Samo Kaos – upad 20 kuna
Nakon projekcije druženje nastavljamo uz vrlo popularni klupski trap program “Samo Kaos”.

srijeda, 24.6.
17:00 Afterwork party
Happy hour cijene pića i ugodna lounge muzika. Taman poslije posla, a prije (ne)odlaska doma.
21:00 Pedja Bajović Stand-up – Ulaz je besplatan
Pedja Bajović je pionir, pokretač naše scene stand-up komedije. Nakon višemjesečne korona pauze ovo će biti njegov će prvi nastup s temama koje živimo na ovim našim prostorima.
22:00 peDJa – Ulaz je besplatan
Nakon stand-up showa uslijedit će Pedjin DJ angažman, a muzički opus će biti sukladan onomu što mu je prethodilo: ex & post YU glazba iliti muzika!

Četvrtak, 25.6.
17:00 Afterwork party
20:00 Hoopster NBA kviz
Odigrajte kviz ili ga samo pogledajte i dobro se nasmijte. Prijave molimo isključivo u inbox Hoopster facebook ili instagram stranice. Nagrade očekuju prvoplasiranu, drugoplasiranu i predzadnju ekipu!

Petak, 26. 6.
17:00 Afterwork party
21:00 Blackout Classic w/ Phat Phillie – upad 20 kuna od 22 sata
Phat Phillie je DJ svjetskog kalibra koji na gaže već 30 godina fura punu torbu vinyla i širi zvukove nerafiniranog i tvrdog underground i classic hip-hopa.

Subota, 27.6.
17:00 Happy Bicycle Hour
Happy hour cijene pića i ugodna lounge muzika uz male biciklističke razgovore, pumpanje guma i podmazivanje.
21:00 Romantični retro party: Dj Alen Vitasović i DJ Šajeta – upad 20 kuna od 22 sata
Veliki Alen i Šajo po prvi puta u ulozi DJ-a. Sigurna zabava i smijeh do suza.