Podijeli objavu
foto | Goran Berović

Novi singl Luce ‘Bolje je’ pjesma je koja je porukom, ali i tempom ovog puta, kaže nam, malo veselija i optimističnija verzija nje same, a sada nam predstavlja i njezin video spot, nastao u režiji mladog kreativca Dinka Čvorića Doringa, koji je uspio dobiti tu razigranost i vrckavost koja odgovara pjesmi.

‘’Moj smo dio snimili u svega nekoliko tejkova, a ostalo je Doringo napravio sam i baš sam jako zadovoljna s energijom koju video šalje!’’ – poručila je Luce.

Autorski je pjesma nastala u suradnji s Lucinim stalnim suradnikom, producentom i autorom Alanom Dovićem, koautorom pjesme, koji uz Luce potpisuje glazbu, tekst, aranžman i produkciju, a donosi stilsku mješavinu popa, soula  i funka.

‘’Kao što i sami naslov sugerira, pjesma je i porukom, ali i tempom ovaj put malo veselija i optimističnija verzija mene, za razliku od uobičajenih balada na koje ste možda i navikli. Koautor i producent pjesme je Alan Dović. Zapravo smo zajedno brainstormali, on je imao neku muzičku ideju, ja sam imala tekstualnu. Sjeli smo i složili pjesmu koja je mješavina soula, funka, popa, svega pomalo – ja sam jako zadovoljna i nadam se od sveg srca da ćete guštati jednako kao i mi dok smo je stvarali’’ – nadodala je

Nova je pjesma imala i svoju promociju uživo u zagrebačkom Spunku gdje je predstavljen i novi video spot. Promocija je započela uz premijerno emitiranje novog Lucinog spota ‘Bolje je’, a Luce je u pratnji Filipa Pavića na gitari publiku počastila svojim  poznatim pjesmama kao što su ‘Možda mi’, ‘Sama ostajem’ i ‘Bar još tren’. U izvedbi pjesme ‘Zašto’, s još jednom gitarom pridružio im se autor pjesme Alan Dović, Lucin stalni suradnik i producent s kojim Luce priprema svoje novo studijsko izdanje.