Bojan Jambrošić poludio za ljubavlju u novoj pjesmi „Praviš me ludim“

by lis 4, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Nakon uspješnog singla „Hvala ti za nas“ s kojim je šarmantni Bojan Jambrošić najavio zaokret u karijeri i predstavio se u pomalo drugačijem glazbenom izdanju, predstavlja svoj novi odličan singl hitoidne melodije koja već nakon prvog slušanja ostaje u uhu.

„Praviš me ludim“ pjesma je snažnog emocionalnog naboja, a tematizira romantični odnos dvoje ljudi prepun intezivnih emocija. Ljubav koja je i ovaj put bila inspiracija, pokazala se kao neiscrpno glazbeno vrelo ideja.

„Sretan sam što mogu predstaviti svoj novi singl “Praviš me ludim” za koji je zaslužan iznimno talentiran  autor Ivan Škunca koji je pisao glazbu i tekst. Pjesma je malo bržeg, vedrijeg ritma što možda nije tipično za mene, ali moram priznati da mi jako odgovara“, kaže Bojan o svom novom singlu.

Za pjesmu je snimljen i orginalni neobični spot. Naime, Bojan Jambrošić je s idejom intrigiranja javnosti odlučio odglumiti psa. Simbolički govori o svojoj potpunoj vjernosti i predanosti svojoj „boljoj polovici“ koju u spotu glumi mlada pjevačica Manuela Svorcan.

Zanimljivi uradak zaintrigirat će vas svojom zgodnom fabulom i velikim plišanim Bojanom Jambrošićem u do sada neviđenom izdanju.

Spot je snimio Krešimir Čižmek, a Bojan kaže kako bi volio da se slušatelji barem na trenutak upuste u njegov svijet glazbe, stave osmijeh na lice i uživaju u spotu koji će vas zasigurno zaintrigirati i nasmijati i prepustiti vas laganim notama zarazne melodije!