Bobo ima novi singl – “Na zidiću”!

by ruj 28, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Objavljen je novi spot uvijek originalnog kantautora Bobe Kneževića ‘Na zidiću’. Za ovu je ljetnu anegdotalnu pjesmu Bobo sam napisao glazbu i tekst, dok se za aranžman pobrinuo Goran Martinac iz Croatia Records studija. Duhoviti tekst opisuje crtice iz života nekoliko intrigantnih likova cetinskog kraja koji vrijeme krate družeći se na zidiću, centru svih važnih zbivanja, a spot u režiji Tonija Plutonija i samog Bobe vjerno opisuje radnju pjesme.

“Pjesma je nastala kao plod mog sjećanja na odrastanje u predinternetskoj fazi kada je famozni zidić bio okupljalište ljudi svih generacija te samim time izvor mnogih informacija, što lokalnog, što globalnog karaktera. Želja mi je da ova pjesma potakne ljude vraćanju na zidić, odnosno na druženje, bliskost i povezanost. Sam spot je vrlo autentičan jer su glumci moji prijatelji kojima zahvaljujem na uživljenosti i dobroj energiji”, kaže Bobo o pjesmi koju je uživo predstavio na ovogodišnjem Slavonija festu CMC 200.

Album izlazi krajem godine

‘Na zidiću’ će se zajedno s već objavljenim hitovima ‘Dim’, ‘Outlet’, ‘Tako malo nježnosti’ i ‘Ninočka’ naći na njegovom novom albumu koji očekujemo krajem ove godine.