Podijeli objavu

U plemenitoj misiji traženja najprigodnije glazbe za doba svjetske zdravstvene krize, BoBo i Radiofonik udružili su snage i objavili pjesmu „Cjepivo“ za koju ih je inspirirala priroda – ljekovito bilje i ljubav kao najsnažnija pokretačka sila koja liječi svijet.

„Cjepivo šalje poruku o važnosti povratka čovjeka temeljnim vrijednostima njegova opstanka na Zemlji, a to su majka priroda, dobro društvo, glazba i ljubav. Tu leži rješenje za sve probleme. Ljudima želimo pokazati da se i ozbiljnim temama može pristupiti ležerno, bez tenzija i svađe“, pojašnjava ovaj neobičan dvojac motive koji su ih naveli da se posvete temi koja izaziva velik interes javnosti, ali i puno oprečnih mišljenja.

Videospot u režiji Izoom produkcije sniman je u nesvakidašnjim uvjetima, na četrdesetak metara visokom Hendrixovom mostu po čijem se vrhu BoBo nonšalantno prošetao svirajući gitaru i pronoseći poruku ljubavi. Priznaje da je pjesma načas utihnula kada je mostom prošao teretni vlak, ali vlak, baš kao i svi problemi dođe i ode, nakon čega pjesma odjekne još glasnije.