Podijeli objavu
Foto: Goran Berović

Nedavno objavljen album prvijenac ‘Apaši’ šibenskog BluVinila prošlog je petka u Boogaloou okupio fanove koji su svojim dolaskom u ovim pandemijskim vremenima omogućili da se album napokon predstavi onako kako to i zaslužuje – live svirkom. Iako je trema bila značajna, jer kako kaže frontmen Matej Nakić, ne radiš svaki dan koncertnu promociju albuma, na kraju se sve posložilo i prošlo savršeno, a kao support su im se pridružili i mladi predvodnici punk-rock i pop-punk scene Proleter.

“Hvala publici što je pjevala, plesala i zabavljala se uz nas! Iskreno, nismo očekivali da će svi već znati tekstove većine pjesama, naročito aktualnog singla ‘Apaši’ kojeg smo objavili prije dva tjedna – to nas je podjednako šokiralo i oduševilo! Isto tako, hvala publici što je poštivala sve upute i na taj način omogućila da nam i ubuduće bude dozvoljeno koncertirati u ova pandemijska vremena. Vidimo se na idućem koncertu, 30.10. u šibenskom Azimutu!” – poručili su dečki iz BluVinila.

Foto credit | Igor Auferber 

Naslovnim singlom i spotom ‘Apaši’ BluVinil poručuju ”ovo će biti naša godina”, a kako piše portal Music Box tko zna, možda i neće s time previše fulati. Povodom nedavnog obilježavanja Nacionalnog dana albuma, portal Sound Report uvrstio ih je na listu 20 najboljih izdanja u 2020. godini, a ovog su tjedna BluVinil ostvarili i najveći skok na listi Top 20 Hrvatskog radija – s 19. mjesta skočili su na visoko 3. mjesto top liste te se opravdano nametnuli kao novo ime na glazbenoj sceni o kojem ćete u budućnosti zasigurno još čuti. Zapratite BluVinil na Instagramu i Facebooku za više informacija o nadolazećoj svirci 30.10. u šibenskom Azimutu gdje će novi album i singl premijerno uživo predstaviti i u svom gradu.