Podijeli objavu

Već su dva desetljeća jedno od najvećih imena popularne glazbe, a nakon osmogodišnje pauze stigao je i njihov sedmi studijski album.

Novo izdanje nosi ime „Masters Of The Sun Vol.1“, a hrvatskoj publici je dostupno na Deezeru i Google Playu.

Black Eyed Peas i na ovom studijskom izdanju progovaraju o društvenim problemima i trenutnoj političkoj situaciji u svijetu. „Ovaj album je odraz naše filantropske strane“ rekao je frontmen will.i.am. koji je sam producirao čitav album i od njega stvorio pravo hip-hop remek-djelo. „Masters Of The Sun Vol.1“ donosi 12 novih pjesama, a bend je na nekima udružio snage s poznatim glazbenicima kao što su Nicole Scherzinger, Slick Rick, Nas i Posdnuos (De La Soul).

Bend je protekle godine surađivao s organizacijama poput Hip Hop Caucus, United We Dream i March for Our Lives kako bi potaknuo mlade na politički aktivizam i skrenuo pozornost na imigrantsku krizu. Upravo o ovim temama progovaraju i na provokativnoj „Big Love“, a za posljednji singl naziva „Dopeness“ snimljen je i spot koji je u pet dana skupio više od tri milijuna pregleda.

Black Eyed Peas započeli su glazbenu karijeru prije više od dvadeset godina kao alternativni hip-hop bend. Slavu su stekli trećim albumom naziva „Elephunk“ na kojem se našao hit „Where Is The Love?“. Do danas su prodali više od 30 milijuna albuma i osvojili 7 nagrada Grammy, a ove su godine u suradnji s tvrtkom stripova Marvel objavili i svoj prvi strip naziva Masters Of The Sun: The Zombie Chronicles.