Billie Eilish objavila videospot za pjesmu „No Time To Die“

by lis 3, 2020Izdvojeno, Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Peterostruka dobitnica nagrade Grammy objavila je videospot za svoju pjesmu „No Time To Die“, koju je zajedno s bratom Finneasom napisala za istoimeni nadolazeći film o Jamesu Bondu. Spot, čiju režiju potpisuje Daniel Kleinman, isprepliće kadrove u kojima je Billie sa scenama iz spomenutog filma.

„Rijetki su oni koji imaju priliku kreirati pjesmu za film o Jamesu Bondu. Velik sam obožavatelj glazbe koju Billie i Finneas stvaraju, njihov kreativni integritet i talent su iznimni”, komentirao je Cari Joji Fukunaga, redatelj filma.

„Nevjerojatan je osjećaj biti dio ovoga, ogromna je čast da smo mogli napisati naslovnu pjesmu za film koji je dio tako legendarne franšize”, otkrila je Billie. Glazbenica je „No Time To Die“ objavila sredinom veljače te ušla u povijest kao najmlađi izvođač koji je ikad napisao i izveo naslovnu pjesmu filma iz James Bond franšize.

Produkciju pjesme potpisuju Finneas i Stephen Lipson, gitaru je odsvirao Johnny Marr, dok su za orkestralni aranžman zaslužni Hans Zimmer i Matt Dunkley.

Film No Time To Die u kinima se počinje prikazivati 12. studenog.