Podijeli objavu
Foto: Darkroom/Interscope Records

Nakon što se debitantskim albumom „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“ dokazala kao jedan od najvećih glazbenih fenomena desetljeća i osvojila pet nagrada Grammy, 18-godišnja Billie Eilish nastavlja s predstavljanjem novog glazbenog materijala. Već smo imali priliku poslušati odlično prihvaćenu „everything i wanted“ te „No Time To Die“, naslovnu pjesmu novog James Bond filma, a od danas nam je na slušanje dostupan i njen potpuno novi singl „my future“. Slušajte pjesmu na digitalnim glazbenim platformama.

„Ovu smo pjesmu napisali na samom početku karantene. U tom sam razdoblju vrijeme provodila radeći na sebi, osjećala sam se vrlo optimistično i uzbuđeno pa je i pjesma bila odraz toga. U međuvremenu je dobila neko novo značenje u kontekstu onog što se trenutno događa u svijetu. Nadam se da će svatko u njoj pronaći neko posebno značenje“, otkrila je Billie.

Billie je pjesmu napisala i snimila u Los Angelesu, a za produkciju je zaslužan njen brat FINNEAS. Za „my future“ je predstavljen i prekrasan animirani video, koji je kreirao australski umjetnik Andrew Onorato (Childish Gambino, Matt Corby).

Neposredno prije nego se dogodio lockdown, Billie se pripremila za svoju arensku globalnu turneju WHERE DO WE GO?, čiji su datumi bili odgođeni nakon nekoliko koncerata. Glazbenica je nakon povratka u Los Angeles pronašla potrebno vrijeme i prostor za razmišljanje o budućnosti koja ju očekuje, a upravo je „my future“ znak početka novog poglavlja u njenoj karijeri.