Podijeli objavu

Iako je teško pomisliti da ovu atraktivnu djevojku muče ljubavne sumnje, Beta Sudar u svom novom singlu „Voli, ne voli“ pjeva o baš takvom slučaju, kada jedna strana voli više.

„Pjesmu posvećujem svim ženama koje su iskusile ljubavnu vezu u kojoj nisu tretirane na način na koji to zaslužuju. Opisuje onaj trenutak kada nakon ljubavne zaslijepljenosti progledaš i shvatiš da imaš dovoljno hrabrosti da sam kreneš u potragu za pravom srećom“, kaže 19-godišnja Beta o pjesmi koju će 31. kolovoza uživo izvesti na Aurea festu koji od ove godine modernizira koncept i dovodi u Požegu jaka imena glazbene scene poput TBF-a, Cubisma, Petra Graše, Vanne, Marka Tolje.

Beta Sudar nastavlja suradnju s autorom i producentom Predragom Martinjakom Peggyem čiji urbani autorski potpis savršeno odgovara njenom glazbenom senzibilitetu i fascinantnom vokalu kojeg je nedavno na svom Facebooku pohvalio i sam Jacques Houdek javno joj pruživši potporu.

Videospot za „Voli, ne voli“ povjeren je IZOOM produkciji koja je radnju smjestila u pitoresknu Slavoniju okupanu ljetnim suncem pod čijim sjajem Betina ljepota dolazi do punog izražaja.

Betu Sudar pratite na društvenim mrežama:
Facebook
Instagram