Podijeli objavu

Zagrebački blues/roots/americana bend ‘She brought me gasoline‘ ima novi singl „Sometimes trouble comes“. Benđo u prvom planu, starinski blues u americana ambijentu, EP o kojem su pisali i portali u Engleskoj, Nizozemskoj, Italiji, Škotskoj i Srbiji, mastering Timothyja Stollenwerka (Cedric Burnside, Bombino, Bonnie Prince Billy), video koji je objavio američki portal Americana Daily te odabir za bend dana od britanskog portala Maximum Volume Music neki su od razloga zbog kojih je ‘She brought me gasoline’ poseban bend na hrvatskoj sceni.

Nakon što su prethodni EP snimili na vintage analognoj opremi, momci su ovaj singl odlučili snimiti u studiju čiji su zidovi napravljeni od sijena, poznatom kao Slamasonik. Singl je snimio i miksao svestrani Dinko Čvorić-Doringo.

Nakon što su izborom publike i žirija pobjedili u natjecanju za nastup na ovogodišnjem Open Air festivalu Filozofskog fakulteta, ‘She brought me gasoline‘ će svirati 28. rujna u zagrebačkom prostoru Mikro (Medika, Pierottijeva 11).